Beretning

Jens Stenbæk (1)
Jens Stenbæk, bestyrelsesformand

Aktivt ejerskab og tydelig værdiskabelse

Et aktivt ejerskab og en tydelig værdiskabelse for vores andelshavere er vores ypperste eksistensberettigelse
som andelsselskab.

Læs beretningen fra formanden
Jesper Hjulmand, CEO

Ny virksomhed i en ny virkelighed

2020 har på mange måder været et skelsættende år for Andel-koncernen. Med købet af Radius Elnet og Ørsteds privatkunde- og udelysforretning har Andel styrket kerneforretningen og fundamentet for fortsat udvikling.

Læs beretningen fra CEO
Jesper Hjulmand
Niels Esbjerg Andelshaver
Niels Esbjerg Jensen, Andelshaver og vinproducent

“ Ud over klimaet er vi selvfølgelig helt afhængige af pålidelig strøm til druepresser, pumper, køling og rensning af vintanke.

Ørnberg Vin producerer årligt 15.000 flasker vin, som sælges til restauranter og direkte fra gården. Målet har fra starten været at producere kvalitetsvin, og det er lykkedes. Til sommer “sættes der desuden strøm til” en vin- og tapasbar på vingården.

Læs mere om andelsselskabet
Transformation

Virksomhedens transformation

Siden sammenlægningen af SEAS og NVE i 2005 har Andel haft et skarpt fokus på at opbygge en stærk kerneforretning inden for hele værdikæden i energibranchen – fra energiproduktion til energikunde – samtidig med, at der er foretaget store investeringer i fremtidige vækstområder som digitalisering og grøn omstilling.

Læs mere
Mand Og Kvinde Med Cykler I Kornmark Vindmoeller

Rabat på elregningen

1.000 kr.

Alle andelshavere får en ekstraordinær rabat i form af en nedsat nettarif. For en familie på fire personer i et hus kan besparelsen udgøre knap 1.000 kr. i 2021.

Læs mere